Vraag direct een offerte aan!

SCHILDERWERK

willemOnze dienstverlening bestaat uit een breed scala van werkzaamheden zoals sausen, impregneren, wandafwerking (ook glasvezel), klein timmerwerk, betonverven, gevelreiniging, alle voorkomende dakwerkzaamheden en natuurlijk last, maar zeker niet least het in perfecte conditie brengen-en houden van het houtwerk zowel binnen als buiten! Uiteraard werken wij met gerenommeerde verffabrikanten als vaste leveranciers (Sikkens, Sigma, Wijzonol etc)!

Onze vakkundig opgeleide werknemers verstaan hun vak en hebben onze spreekwoordelijke service en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan! Opdrachtgevers uit het bedrijfsleven, instellingen en de overheid behoren tot onze vaste klantenkring. Onze recente toetreding tot werkgeversorganisatie FOSAG vakorganisatie onderstreept ons streven naar perfectie en geeft aan hoezeer we ernst maken met de kwaliteit van ons werk en onze bedrijfsvoering! Met diezelfde ernst zouden we ook graag onze kwaliteiten aan uw organisatie willen bewijzen.

Wij hopen u graag in een persoonlijk gesprek één en ander toe te mogen lichten en nodigen u uit, door het contactformulier op deze website naar ons ingevuld te retourneren (bellen mag natuurlijk ook), wij maken dan graag geheel vrijblijvend een afspraak met u.

MEER INFORMATIE OVER WAT WILLEM SCHILDERWERKEN VOOR U KAN DOEN?